Domino – Ink Jet | Značení a potiskové systémy

BG CS HU Kazakh SK

Tintasugaras nyomtatók

Obrázek

Domino Ink Jet A sorozat termékei

Az A120, A220 és A320i sorozatszámú berendezéseink a kereskedelemben kapható legkorszerűbb tintasugaras nyomtatók világszerte.

Az új, A-sorozatú Domino nyomtatóknál a vezérlő szoftver a Flash EPROM memóriában kapott helyet, megkönnyítve ezzel a frissítését az új, magasabb verziószámú és korszerűbb szoftverre.

Ez a korszerű megoldás többszörösen növeli a berendezés memóriájának lehetőségeit, felgyorsítja és leegyszerűsíti az adatbevitelt, a logók (egyszerű grafikonok) létrehozását, ezzel is növelve a felhasználói kényelmet.

A nyomtatók saját ellenőrző és tesztkörük segítségével határozzák meg a hiba helyét, vezérlik a tintasugaras rendszer megfelelő nyomását biztosító szivattyú fordulatszámát, stb. A logók és a különleges üzenetek egy kellemes felhasználói közegben, egy külső számítógépről, az MS Windows operációs rendszerben működő szoftver segítségével hozhatók létre. Az így létrehozott adatok ezután egy pendrive segítségével könnyedén vihetők át a nyomtatóba. Az USB kimenet révén egyszerűen menthetők az üzenetek, a logók, vagy a berendezés bizonyos paraméterei. Természetes a cseh nyelvű menü és a távoli hozzáférés a LAN hálózaton keresztül.

Ink Jet C sorozat

A C-sorozatú Domino nyomtatók lehetővé teszik a változó adatok, és a valós idő nyomtatását is közvetlenül a kartonlapra; a többsoros nyomtatást, a képek nyomtatását, illetve minden közismert vonalkód nyomtatását, ideértve az EAN, az UCC és az ITF 14 vonalkódokat is.

A C-sorozatú Domino nyomtatók a maximális költséghatékonyság érdekében készülnek. Minden kép, vonalkód és szöveg közvetlenül a tiszta kartonlapokra nyomtatható a kívánt mennyiség függvényében. Ennek köszönhetően nincs szükség előre nyomtatott csomagolóanyagokra, és egyszerűsödik a raktárkezelés. Nagy felbontási képességének köszönhetően egyenesen a kartonlapra nyomtat, ezért nincs szükség címkékre, jelentős költségmegtakarítást eredményez (30-80 %), és növeli a hatékonyságot.


 

Domino a Világban

Társaságunk az Arcon Csoport tagja,mely 1974 óta értékesít angol, német és amerikai textilipari, vegyipari, petrolkémiai, élelmiszer feldolgozó, fémmegmunkáló, energetikai és gyógyszeripari technológiákat.

 


Youtube

 


  • Tintasugaras nyomtatók
  • Lézer nyomtatók
  • Termo transzfer technológia
  • Kereskedelmi nyomtatás
  • Automata címkealkalmazás - labelling

  • Horní navigace