Domino – Ink Jet | Značení a potiskové systémy

BG CS HU Kazakh SK

Szolgáltatások

Domino service

A cégünk komplex szolgáltatásainak alapja a know-how, amely magában foglalja az ügyfelek iránti gondoskodást a szállítástól kezdve a telepítésen és üzembe helyezésen, a garanciális és garancia utáni szervizelésen át egészen az esetleges korszerűsítésig és nagyjavításig, az ügyfeleink pontos igényeinek figyelembe vételével.

Az említett szolgáltatásainkat a magasan képzett szakember gárdánk révén biztosítjuk.

Szerviz

Az Arcon Machinery a.s. társaság biztosítja az általa szállított minden termékének garanciális és garancia utáni szervizelését. A magasan képzett saját munkatársai mellett rendelkezik a berendezés gyártójának teljes támogatásával.

A szervizszolgáltatások teljes kínálata tartalmzza a telepítést, az életrekeltést és üzembehelyezést a szállítás után, a termelés előtti üzempróbát, a felhasználó kezelőszemélyzetének oktatását, a garanciális és garancia utáni javításokat.

Pótalkatrészek és fogyóeszközök

Társaságunk tartós raktárkészlettel rendelkezik a pótalkatrészek és fogyóeszközök széles választékával. Az eredeti pótalkatrészek szállítását az üzembehelyezéstől számított legalább tíz évig garantáljuk.

A Domino jelölőberendezések eredeti tintatöltetei garantálják a berendezések maximális élettartamát és üzembiztonságát.

Megelőzés

Az üzemeltetés alatt biztosítjuk a gyártó előírásai szerinti gyakoriságú és terjedelmű rendszeres profilaktikus felülvizsgálatot, a beszállított és a hasonló berendezések közepes és nagyjavítását, a berendezések állapotfelmérését, a korszerűsítési terveket, rekonstrukciós kivitelezést és a modernizálást a gyártóval együttműködésben.

Termékeink:


 

Domino a Világban

Társaságunk az Arcon Csoport tagja,mely 1974 óta értékesít angol, német és amerikai textilipari, vegyipari, petrolkémiai, élelmiszer feldolgozó, fémmegmunkáló, energetikai és gyógyszeripari technológiákat.

 


Youtube

 


  • Tintasugaras nyomtatók
  • Lézer nyomtatók
  • Termo transzfer technológia
  • Kereskedelmi nyomtatás
  • Automata címkealkalmazás - labelling

  • Horní navigace