Domino – Ink Jet | Značení a potiskové systémy

BG CS HU Kazakh SK

Domino Ink Jet A-sorozat

AsérieGP

A Domino A-sorozat alapja egy egyedülálló technológia. A Domino A-sorozat berendezéseinek legnagyobb előnye a tökéletes szoftver rendszer, amely rendkívül egyszerű és minőségi kódolást, emellett versenyképes teljesítményt és optimális környezetet kínál.

Az A-sorozat termékei:

A Domino A-sorozat berendezéseinek jellemzője az integrált korszerű elektronika, a vezérlő szoftver és a tintasugaras rendszer. A maximális megbízhatóság jegyében készült Domino A-sorozat még a legnehezebb üzemi körülmények között is kiválóan helytáll.

A nyomtatófej jellemzője a 32 cseppes nyomtatási képesség, így biztosítva a legkiválóbb minőségű nyomtatást. A Domino A-sorozat garantálja a kiváló minőséget, a kódolás variálhatóságát és a többsoros üzenetek létrehozását egyaránt. Az akár négy soros üzenetek eltérő nagyságú és formájú karaktereket, egyszerű képeket - például a felhasználó logója - is tartalmazhatnak.

Egyszerű felhasználói kódolás

A Domino Ltd. fejlesztési és tervező csapata a sorozat tervezésekor igyekezett szem előtt tartani a lehető legegyszerűbb, és a felhasználói szempontból kellemes nyomatókezelést és az „üzenetek” könnyű előkészítését. Ezért minden nyomtatóban a fázisátlakításon át történő hozzáférést alkalmazták. A felhasználói utasítás alapvető kulcsa azonban az egyszerű felépítésű menürendszer, lehetővé téve a kezelőszemélyzet számára az üzenetek előzetes, vagy a nyomtatás folyamatában történő létrehozását.

Új tintasugaras rendszer

A Domino A-sorozat tintasugaras rendszere a jelenlegi szempontból tökéletesnek mondható. A felhasználók számára a legnagyobb megbízhatóságot, és főként az egyszerű kezelést nyújtja. A speciálisan kezelt tintapatronokat hermetikusan zárt tégelyekben szállítjuk. Minden tintapatront jelöléssel, és kódolással láttunk el a könnyebb megkülönböztetés érdekében.

Automatikus be- és kikapcsolás

A nyomtatási rendszer teljesen automata be- és kikapcsolása egy nyomógombbal aktiválható. A nyomtató ezután elvégzi a nyomtatófej és a teljes tintasugaras rendszer automatikus tisztítását a kikapcsolási fázis alatt.

Elektronikus rendszer

A Domino A-sorozat kódolási rendszere a korábbi modellsorozatokkal szemben teljesen átdolgozott. Az új rendszer legfőbb előnye a rendkívüli ellenállóság az elektromos hálózat kieséseivel, vagy a feszültség-ingadozásokkal szemben. A Domino A-sorozatú nyomtatók házának a legkorszerűbb anyagok nyújtanak védelmet a külső hatásokkal szemben. A PCMCIA kártya a konfigurációk gyors mentését, és programozását teszi lehetővé olyan jól és megbízhatóan, amennyire a felhasználó igényli a nyomtatás beadásához.


 

Domino a Világban

Társaságunk az Arcon Csoport tagja,mely 1974 óta értékesít angol, német és amerikai textilipari, vegyipari, petrolkémiai, élelmiszer feldolgozó, fémmegmunkáló, energetikai és gyógyszeripari technológiákat.

 


Youtube

 


  • Tintasugaras nyomtatók
  • Lézer nyomtatók
  • Termo transzfer technológia
  • Kereskedelmi nyomtatás
  • Automata címkealkalmazás - labelling

  • Horní navigace