Domino – Ink Jet | Značení a potiskové systémy

BG CS HU Kazakh SK

Rólunk

o-nas-thumb

A Domino társaság 1978-ban jött létre. Az elmúlt években piacvezetővé vált az ipari érintés nélküli nyomtatás tervezése, gyártása és értékesítése, valamint a lézertechnológiák és a tintasugaras oldatok területén.

A Domino termékek a világ 120 országában működő leányvállalatai és a 75 vezérképviselete révén bárhol megvásárolhatók. A Domino a legjobb szolgáltatásokat nyújtja vevőinek, és a világ több országában állítja elő és szereli össze a termékeit. Három gyártóegységet üzemeltet Nagy Britanniában és az Amerikai Egyesült Államokban, és továbbiakat Ázsia területén.

A Domino termékek rendelkeznek az ISO 9001 és ISO 9002 nemzetközi minőségbiztosítási tanúsítvánnyal. A termékpaletta folyamatos bővítésével és tökéletesítésével egyre szélesebbkörű alkalmazási lehetőségek érhetők el a különböző típusú kódolások jelölőrendszerei területén.

A Domino elindította az érintés nélküli tintasugaras nyomtatók új, továbbfejlesztett változatának, valamint a praktikusabb ellenőrző rendszerrel felszerelt lézernyomtató új sorozatának kereskedelmi forgalmazását, illetve a vevők igényei és szükségletei szerint tervezett 50 féle tintát is kínál.

A világpiaci jelenléte alatt a Domino társaságot számos szakmai elismeréssel és díjjal tüntették ki. Ezek az elismerések elsősorban a társaság alapfilozófiájának részét képező új berendezések és kódolási formák folyamatos kutatásának és fejlesztésének az eredménye. A kutatás és a fejlesztés rendkívül fontos területébe a társaság éves forgalmának a 6 %-át fordítja.

Termékeink:


 

Domino a Világban

Társaságunk az Arcon Csoport tagja,mely 1974 óta értékesít angol, német és amerikai textilipari, vegyipari, petrolkémiai, élelmiszer feldolgozó, fémmegmunkáló, energetikai és gyógyszeripari technológiákat.

 


Youtube

 


  • Tintasugaras nyomtatók
  • Lézer nyomtatók
  • Termo transzfer technológia
  • Kereskedelmi nyomtatás
  • Automata címkealkalmazás - labelling

  • Horní navigace